Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Російський сенатор погрожує Києву “трагічними наслідками” через демонтаж пам’ятника дружби з Москвою

    Представники путінського режиму лютують через демонтаж у Києві пам’ятника, що було присвячено дружбі Києва з Москвою. Як раніше інформував “Духовний фронт”, монумент було прибрано зі столичних Теремків на початку вересня поточного року, а сам пам’ятник планують зробити експонатом майбутнього музею тоталітаризму.

    З приводу вказаної події депутатка Київської міської ради Аліна Михайлова зазначила, що дружба не передбачає вбивства, брехні і захоплення чужого. Дружба Києва і Москви, на її переконання, якщо й існувала колись, закінчилась після окупації Севастополя, Донецька і Луганська.

    Зрозуміло, що в Кремлі вжиті київською владою заходи викликали істерію. Зокрема, сенатор Владімір Джабаров назвав демонтаж пам’ятника недалекоглядним вчинком і висловив погрози в адресу України.

    Він зауважив, що повний розрив відносин України і Росії не матиме хороших наслідків. На його думку, Київ доводить ситуацію до прямого конфлікту, який буде мати для українців “трагічні наслідки”. Також він поскаржився, що чинна українська влада позбавляє своїх громадян можливості спілкування з “рідним народом”, яким, за його словами, для українців є народ російський.

    “Цей трагічний маскарад скінчиться, і українському керівництву доведеться відповісти за знесення пам’ятників і за все інше”, – цитує слова російського політика сайт фонду “русскій мір”.

    Як бачимо, політики РФ, слуги путінського режиму та ідеологи “русского міра” наполегливо шукають приводи розв’язати повномасштабну агресію проти України з єдиною метою – ліквідувати українську державність як таку. Однак верхом цинізму та підлості є те, що агресивні та кровожерливі мешканці Кремля не втомлюються заявляти, що саме Україна, нібито, підштовхує ситуацію до відкритого конфлікту.

    Найсвіжіше

    Популярне