Середа, 27 Березня, 2024
Бiльше

    Скандальний священник РПЦ порівняв щеплення з уколами ботоксу і порадив перехрестити вакцину перед ін’єкцією

    Священнослужителі Російської православної церкви різного калібру не припиняють дивувати світову спільноту “високоінтелектуальними” заявами з приводу коронавірусу та вакцинації від нього. Цього разу відзначився протоєрей Андрєй Ткачьов, якого росЗМІ називають “улюбленим проповідником Кіріла”.

    “Ахилла” інформує, що телеканал “Спас” транслював передачу, в якій вказаного священнослужителя запитали з приводу вакцинації. Відповідаючи на питання, клірик порівняв щеплення з уколами ботоксу.

    “Вони (жінки) ходили до нас за благословенням, коли заганяли собі уколами хімічну речовину в м’яке місце? – Ні, не ходили. А чому вони тепер пристають до нас зі своїми уколами?”, – заявив протоєрей Андрєй Ткачьов, але згодом додав, що вакцинуватись – це добровільна справа кожного. Водночас, він порадив перехрестити ампулу з препаратом перед ін’єкцією і помолитись.

    Разом з тим, він вкотре підтвердив своє реноме прихильника теорії змов, зазначивши, що вважає епідемію коронавірусу та масову вакцинацію від нього породженням “світової змови”.

    Нагадаємо, протоєрей Андрєй Ткачьов регулярно проповідує ковіддисидентство. Він погрожував всім, хто забороняв вірянам відвідувати храми на Великдень і Різдво, божими карами, висміював тих, хто приходив до храмів у масках, у зв’язку з чим часто опинявся в епіцентрі скандалів.

    Характерним є те, що телепередача з Ткачьовим вийшла після того, як в РПЦ офіційно проінструктували священнослужителів, як правильно розмовляти про вакцинацію з вірянами. Клірикам наполегливо рекомендували займати позицію миротворців.

    Найсвіжіше

    Популярне