П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ прийняв митрополита Кіпрської Церкви Хризостома

    27 липня у Синодальній залі Митрополичого дому предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній прийняв митрополита Кіринейського Хризостома, який з благословення предстоятеля Кіпрської Православної Церкви архієпископа Хризостома ІІ прибув до Києва на святкування дня пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира та 1033-ліття Хрещення Руси-України.

    На зустрічі також був присутній заступник голови Управління зовнішніх церковних зв’язків ПЦУ архієпископ Євстратій, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Від імені архієпископа Кіпру митрополит Хризостом передав теплі вітання і найкращі побажання, а також символічний подарунок – художнє зображення освяченого нещодавно кафедрального собору Кіпрської Церкви.

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній привітав митрополита Хризостома з прибуттям на святкування та поділився добрими враженнями від перебування на Кіпрі у 2016 р., зокрема – від спілкування з предстоятелем Церкви Кіпру Архієпископом Хризостомом.

    На пам’ять про візит митрополит Епіфаній подарував гостю із Кіпрської Церкви панагію, а також книгу про два роки розвитку Православної Церкви України.

    27 і 28 липня митрополит Кіпрської Церкви візьме участь у молитві та богослужінні з нагоди свят.

    Фото: ПЦУ
    Фото: ПЦУ

    Найсвіжіше

    Популярне