Вівторок, 19 Березня, 2024
Бiльше

    В окупованій Макіївці відбулася нарада єрархів РПЦ МП і терористів з «ДНР»

    Донеччани повідомляють нам, що в окупованій росіянами Макіївці 17 липня в приміщенні, де розташовується керівництво добре всім відомого підрозділу бойовиків «Сомалі», відбулася досить секретна нарада.

    Про це повідомляє «Інформаційний спротив» з посиланням на телеграм-канал Вільнодумець.

    На нараді були присутні представники практично всього військового керівництва «ДНР»: Дєніс Сінєнко (оперативний командувач «ДНР»), Руслан Якубов (представник «ДНР» в СЦКК), Васілій Євдокімов (керівник сил спецоперацій «ДНР»), начальник Прикордонної служби «ДНР», чотири командири так званих «сил спецоперацій «ДНР», чотири представники ФСБ Росії, два представники ГРУ МО РФ і два представники зі штабу так званої «народної міліції», тобто 1-го армійського корпусу, що входить до складу 8-ї армії ЮВО МО РФ. Як бачимо, компанія вельми солідна і через дрібниці збиратися не буде.

    Взагалі-то, жителів окупованих територій навряд чи можна здивувати нарадами бойовиків. Але в даному випадку і вони здивувалися, коли у двір «Сомалі» по черзі заїхали автомобілі і з них вийшли шість вищих єрархів Донецької єпархії РПЦ Московського патріархату: чотири з Донецька, один зі Святогірської Лаври і один з Маріуполя.

    Спочатку місцеві жителі подумали, що бойовики вирішили пом’янути командира «Сомалі» – «Гіві» – Міхаіла Толстих, але потім згадали, що він безславно тут загинув від вогнемета 8 лютого 2017 р.

    Ви не знаєте, про що можуть радитися духовні отці з бойовиками, чиї руки по лікоть в крові? Ось і населення так само здивувалося. А «святі отці» дві з половиною години радилися з окупантами, російськими кураторами та фахівцями з диверсій.

    Ми не знаємо які духовні істини відкривали бойовики і диверсанти «святим отцям» і в чому перед ними сповідалися, але представники РПЦ МП вийшли стурбованими. А в своїх недільних проповідях закликали віруючих «збиратися в похід на Київ на святкування 1033-ї річниці з дня Хрещення Русі».

    Так що, зустрічай, Україно, натовп ходоків-зрадників і диверсантів з «ЛДНР» на свято, до якого мокшанська орда не має ніякого відношення. Подібні походи «русскій мір» організовував ще в 2014 році, блокуючи пересування військової техніки на допомогу ЗСУ і закликаючи Путіна на допомогу. Саме РПЦ МП посилала своїх представників до лав бойовиків і освячувала зброю, яким йшли вбивати українців.

    В Україні дуже терпимо ставляться до всіх конфесій, в тому числі і до РПЦ МП. Але скільки ще ми будемо терпіти в своєму будинку ефесбешників в рясах і «православних suk» в рядах РПЦ МП, які проповідують ідеали країни-агресора?

    Найсвіжіше

    Популярне