Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Духовенство ПЦУ звершило чин похорону над воїном-добровольцем Романом Кубишкіним

    У Дубні на Рівненщині відбулось вшанування учасника російсько-української війни Романа Кубишкіна, який відійшов у вічність після довготривалої боротьби за життя внаслідок отримання надважкого поранення 22 лютого 2015 року в селищі Піски під Донецьким аеропортом.

    Як повідомляє пресслужба Рівненської єпархії ПЦУ, вшанування розпочалось із загальноміського прощання з Героєм.

    На майдані Незалежності в місті Дубно, відбулась панахида, яку відслужили священники Дубенського благочиння Православної Церкви України на чолі із благочинним протоєреєм Василем Лозинським.

    Віддати останню шану воїну прийшли військовослужбовці, волонтери, бойові побратими, близькі та рідні полеглого воїна-добровольця, небайдужі дубенчани. Зі сторони держвлади, воїна вшанували міський голова Василь Антонюк, заступниця голови Дубенської РДА Ірина Кружайло, депутати та представники виконавчих органів Дубенської міської ради.

    Світлу пам’ять захисника України вшанували хвилиною мовчання та військовим салютом. Далі траурна процесія вирушила до рідного будинку Романа та до церкви Різдва Богородиці, де було звершено чин похорону. Поховали спочилого воїна на одному з міських кладовищ.

    Найсвіжіше

    Популярне