Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    “Безпрецедентна диверсія”: В окупованому Севастополі замість пропагандистської стрічки “Ополчєночка” запустили фільм про героїв АТО

    В окупованому Російською Федерацією Севастополі під час кінофестивалю “Золотой вітязь” не зміг відбутись показ пропагандистської кінострічки “Ополчєночка”, який був відзнятий представниками терористичної організації “ЛНР”.

    Про це інформує “Крим.Реалії”.

    У повідомленні йдеться, що про “безпрецедентну диверсію”, не приховуючи смутку та розпачу, розповів продюсер фільму, за сумісництвом бойовик терористичної організації “ЛНР” Роман Разум. На опублікованому в YouTube ролику видно, що “Ополчєночку” запустити у показ не змогли. Натомість, за словами терориста Разума, присутнім було показано фрагмент фільму про героїв АТО.

    Яка саме стрічка про АТО викликала істерику російських окупантів, Роман Разум не повідомив.

    До повного розпачу адептів “русского міра”, розпочати показ “Ополчєночки” організатори фестивалю так і не змогли.

    “Крим.Реалії” нагадує, фільм “Ополчєночка” був відзнятий пропагандистами терористичної організації “ЛНР”. Його прем’єра відбулась у травні 2019 року. У кінострічці зіграла роль окупаційна екс-прокурорка Криму, а нині депутат Держдуми РФ, Наталья Поклонская. Вона виступила у фільмі у ролі самої себе.

    Найсвіжіше

    Популярне