П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній спільно із тернополянами помолився за хворих дітей

    Предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній 21 травня 2021 року спільно з архієпископом Тернопільським і Кременецьким Нестором, настоятелем та тернопільською громадою, батьками та діткам з діагнозом спінально-м’язової атрофії у храмі Різдва Пресвятої Богородиці помолилися за дітей, хворих на спінально-м’язову атрофію. Це рідкісне захворювання, що вражає нервову систему. В Україні 300 дітей страждають на цю недугу й потребують вартісного лікування.

    Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Після молитви Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній звершив освячення хреста на території храму Різдва Пресвятої Богородиці.

    Митрополит Епіфаній відзначив старання настоятеля храму, секретаря Тернопільської єпархії протоєрея Олексія Головацького і вручив йому іменний хрест Предстоятеля. А також Блаженнійший владика нагородив меценатів та благодійників храму.

    22 травня у Свято-Троїцькому духовному центрі Тернополя після Божественної літургії відбувся благодійний ярмарок. Кошти з нього передадуть сім’ям Арсенія Бориса та Максима Антонишина, хворих на спінально-м’язову атрофію.

    Найсвіжіше

    Популярне