П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Після 2014 року РПЦвУ змінилась, адже відбулось захоплення канцелярії – священник Євген Зотов

    Священник Євгеній Зотов, який служить у селі Фарбоване Київської області, що нещодавно перейшов у Православну Церкву України, розповів Духовному Фронту України, про зміни в середині РПЦвУ, які відбулись після 2014 року.

    «Я розумів, що після 2014 року, РПЦвУ змінилась. Адже відбулось захоплення канцелярії… прийшли інші люди в керівництво. І я розумію, що церква, як Боголюдський організм вона залежить від керівництва. Звісно, що у нас один керівник – Ісус Христос, але тут на місцях, є керівники, від яких залежить характер того, як ми йдемо за Христом. І чи ми за ним йдемо, чи ми, тупцюємо на місці, чи робимо крок назад, чи ще щось», – розповів отець Євгеній Зотов.

    Він додав, що із самого початку розмірковував над тим щоб бути в Помісній Українській Церкві.

    «Особисто були в мене наміри перейти в Українську Церкву із самого початку. Я завжди був налаштований позитивно до того, коли мене висвячували. Я вже тоді розмірковував, що простіше буде піти до владики Олександра і не зв’язуватись із РПЦвУ», – додав священник.

    Нагадаємо, кілька днів тому отець Євген Зотов приєднався до Православної Церкви України. Читайте його повне інтерв’ю, для Духовного Фронту України.

    Найсвіжіше

    Популярне