Вівторок, 19 Березня, 2024
Бiльше

    Україна або смерть: У росіян істерика через шеврон військового аташе США

    Представники Апарату з оборони при Посольстві США в Україні 8 квітня 2021 року приїхали до району ООС. На чолі делегації була військова аташе Бріттані Стюарт.

    На формі полковниці красувався шеврон 72 ОМБР «Україна або смерть», через який у росіян сталася справжня істерика, передає 24 канал.

    Спікерка міністерства закордонних справ країни-агресора РФ Марія Захарова буквально вибухнула маразматичними заявами про «нацизм».

    «Нічого нового у тактиці НАТО немає. Після 1945 року нацисти та їхні посібники були в масовому порядку рекрутовані ЦРУ. Тепер прийшли в Україну за новим підкріпленням», — істерила вона у фейсбуці.

    На шеврон також звернув увагу російський військовий кореспондент Сємьон Пєгов в своєму Telegram-каналі, передає Lenta.ru та РИА Новости. Він у дусі роспропаганди, заявив про зовнішнє управління України і почав лякати великою кількістю смертей українців: «Справедливості заради варто відзначити, що товариш полковник не позбавлена ​​проникливості. Якщо Київ під керівництвом Пентагону все-таки зважиться атакувати донбаські республіки (самопроголошені терористичні організації «Л/ДНР», – ред.)- смертей дійсно буде багато. А ось України, як держави, може і не залишитися».

    Військові Сполучених Штатів 8 квітня відвідали українських воїнів на передовій та поклали квіти до пам’ятників загиблим. Делегація США ще раз акцентувала на присутності російсько-окупаційних військ на Донбасі.

    «Уряд США глибоко занепокоєний ситуацією, яка складається навколо кордонів України та всіляко підтримує суверенітет і територіальну цілісність України», —наголосила Бріттані Стюарт.

    Найсвіжіше

    Популярне