Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Служба безпеки України святкує свій 29 рік народження

    25 березня у нашій державі відзначається національне професійне свято – День Служби безпеки України. Відповідна пам’ятна дата з’явилась в офіційному календарі після відповідного указу президента України Леоніда Кучми від 22 березня 2001 року.

    Дата свята не є випадковою. Саме 25 березня 1992 року парламент прийняв закон “Про Службу безпеки України”.

    Свої привітання в адресу співробітників спецслужби від імені всього українського народу висловив президент України Володимир Зеленський.

    “Бажаю всім працівникам СБУ здоров’я та сил, щоб ви й надалі справно виконували свою роботу. З честю, відвагою та на благо нашої держави”, – написав глава держави у Твіттер. А канал Офісу президента у YouTube оприлюднив відеоролик з привітанням Верховного головнокомандувача.

    Теплі слова з нагоди свята висловив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков. Його вітальну адресу публікує “Голос України”.

    “Нам довелося переосмислити цінність понять “національна безпека” і “територіальна цілісність та суверенітет”. Події 2014 року змусили Україну зрозуміти, чого насправді варті ці слова. Працівники Служби безпеки роблять величезний внесок для того, щоб наша держава повернула свої території і людей, які зараз залишаються на окупованих територіях. Дякую всім співробітникам СБУ за те, що справою життя обрали захист України. Бажаю вам щоденних перемог та досягнення всіх поставлених цілей!”, – наголосив глава парламенту.

    Найсвіжіше

    Популярне