Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Йди геть, лисий – кримські татари відповіли Путіну про Крим

    Минув сьомий рік, як Росія окупувала український Крим. Російський президент Владімір Путін у роковини анексії, 18 березня, виступив на стадіоні в Москві. Його промову вщент розкритикували кримські татари.

    Так, глава Меджлісу Рефат Чубаров чітко відповів Путіну на його заяви про нібито «ісконно» російські території, передає 24 канал.

    «Лисий ведмідь, загидив свій барліг і всі околиці навколо нього, тепер намагається знайти в захопленому ним Криму свої “витоки”…Пішов геть, огидний, тут горілки немає і ніколи не було»,– написав Чубаров.

    У своїй промові президент країни агресора РФ переконував росіян про важливість Криму, бо нібито російські предки з давніх-давен освоювали цю територію і звідти, начебто, розпочалось формування Росії.

    Так званий “референдум” Путін  у дусі роспропаганди, назвав історичною справедливістю. Крім того, терорист №1 знову заявив, що розглядає сусідні країни, як «братські народи», яким РФ готова підставити лікоть.

    Росія оголосила Крим своїм 18 березня 2014 року. Перед тим, окупанти провели “референдум”, який був незаконним та не мав жодної юридичної сили. В сприянні окупації Криму зіграли свою роль і «вєжлівиє батюшкі» із РПЦвУ.

    Весь цивілізований світ не визнав окупацію. Зокрема, Генеральна асамблея ООН, ПАРЄ, ПА ОБСЄ.

    РПЦвУ продовжує надавати в Криму благословення окупаційним військам «на захист батьківщини» та освячувати зброю ЗС РФ.

    Найсвіжіше

    Популярне