Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Медведчук втрутився у скандал з блогеркою, яка назвала РФ улюбленою країною

    На сайті парламенту з’явилось депутатське звернення нардепів Медведчука і Кузьміна до генпрокурорки Ірини Венедіктової.

    Кум Путіна та депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Віктор Медведчук, котрий перебуває під санкціями через фінансування тероризму, втрутився у скандал з TikTok-блогеркою Таїсією Маламан, що місяць тому зізналася у любові до країни-агресора та образила українського військового.

    Про це інформує УНІАН.

    Медведчук та його колега по фракції Ренат Кузьмін (у минулому – заступник генпрокурора часів Януковича та фігурант корупційної справи) написали депутатське звернення в Офіс генпрокурора з проханням відкрити провадження проти офіцера за статтею про начебто погрози вбивством.

    Розголос заяви блогерки Медведчук і Кузьмін назвали «цинічною розправою», і що дівчина «зазнала цькування» з боку військового, «терору та переслідування». Депутати ОПЗЖ стверджують, що Маламан «постійно отримує погрози про фізичну розправу» тощо.

    «Зважаючи на наявну реальну загрозу життю та здоров’ю Таїсії Маламан, вжити всіх передбачених законом заходів для забезпечення її безпеки та членів її сім’ї, включно із забезпеченням особистої охорони та охорони житла», – йдеться в опублікованому на сайті парламенту зверненні.

    Нагадаємо, київська блогерка із нікнеймом di.rubens зняла ролик на Алеї Небесної Сотні, в якому назвала Росію своєю улюбленою країною.

    Ним поділився на особистій сторінці у Facebook офіцер Збройних Сил України Анатолій Штефан (Штірліц). На кадрах видно, як дівчині пропонували обрати одну з двох країн (США і РФ, Україна і РФ, РФ і Білорусь), і та зі сміхом постійно обирала Російську Федерацію.

    Найсвіжіше

    Популярне