П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Екс-глава МВС часів Януковича висловив готовність очолити “об’єднаний Донбас”

    Колишній очільник Міністерства внутрішніх справ України Віталій Захарченко, який очолював відомство за часів президента-утікача Віктора Януковича, заявив, що готовий очолити “об’єднаний Донбас”, у разі об’єднання терористичних організацій “Л/ДНР”.

    “НВ” пише, що про це він заявив в ефірі пропагандистського каналу Russia Today.

    “Якщо так питання буде стояти і народ захоче мене там бачити в якості президента. У мене достатньо сил і досвіду. Так, я готовий”, – заявив він.

    Видання нагадує, екс-глава МВС України Віталій Захарченко відповідав за силовий розгін Майдану, а потім втік разом з Януковичем до Росії, де переховується у даний час. Сайт МВС України інформує, що Захарченко перебуває у розшуку з 2014 року.

    “Духовний фронт” раніше писав, що генерал-лейтенант Служби безпеки України Віктор Кононенко розповів про наміри Російської Федерації “інтегрувати” окуповані території Донецької та Луганської областей у склад України на власних умовах. Для цього, одним з керівників “ініціаторів з народу” окупованих територій України росіянами визначено В.Захарченка, який, за задумом і вказівкою Кремля, “буде встановлювати мир на Донбасі”.

    Найсвіжіше

    Популярне