Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Єпископ РПЦ закликав застосовувати насильство до дітей, які беруть участь у мітингах

    Архієреї Російської православної церкви, які докладають чималих зусиль для зупинки мітингів на підтримку опозиціонера Навального, продовжують дивувати користувачів соцмереж своїми резонансними заявами.

    Як повідомляє “Ахилла”, мережу сколихнув коментар намісника Алєксандро-Нєвскої лаври єпископа Назарія (Лавриненка), який той лишив під дописом у Фейсбук Алєксандра Марамонова: “ОПОН зі злобою ганяє по Москві громадян, завдаючи побоїв. Без сорому та сенсу. На наші гроші”.

    Архієрей у коментарях оприлюднив зображення картини російського художника Павла Ковалєвского “Порка”, на якій зображено як дорослі лупцюють підлітка по оголеним сідницям, і підписав її “Для неповнолітніх є чудові таблетки”.

    Фото допису у Фейсбук єпископа РПЦ Назарія (Лавриненка). Взято з ahilla.ru

    Єпископ зауважив, що картинка – це інструкція для батьків. “Я по гроб буду дякувати батькам за науку, у тому числі таким методом”, – написав клірик РПЦ і додав, що діти, у якості гарматного м’яса, потрібні, звісно ж, не владі, а організаторам мітингів.

    Видання розповідає, що незабаром єпископ, імовірно, злякався резонансу, який спричинив його допис, а тому поспішив написати виправдання до свого коментаря.

    “Невже важко зрозуміти, що єдине, про що говорить розміщення (картини), це щоб нагадати батьками про обв’язок берегти дітей, а дітям – про послух батькам. Це не картина про садизм і мазохизм, а той, хто це тут побачив, той викриває власні приховані помисли”, – заявив єпископ Назарій (Лавриненко), але слів з пісні вже не викреслиш.

    Найсвіжіше

    Популярне