Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Новинський в істериці через закон про обов’язкове обслуговування українською мовою

    Проросійський політик, спонсор РПЦвУ і диякон московського патріархату Вадим Новинський сильно стурбований законом про обов’язкове обслуговування українською мовою, який почне діяти із 16 січня.

    Про це написала журналіст, політичний оглядач, ведуча Марина Данилюк-Ярмолаєва у своєму Facebook, зацитувавши слова проросійського нардепа Новинського: «Агрессивное меньшинство хочет закон об украинском языке с 16 января. Если он будет введен в действие это будет преступления перед собственным народом. Он должен быть отменен, чтобы мощно развивался не только украинский язык, но и русский в Украине».

    Журналістка зазначила, що насправді великий злочин в тому, що «цьому товаришу, уродженцю Новгородської області РФ дали громадянство України». «Я пам’ятаю, як ця бородата “сука православна” вигравала мажоритарні вибори у Севастополі. На військово-морських кораблях флоту нашого, який потім аж бігом за російськими паспортами».

    «Саме цей бородатий дружок є оплотом російської церкви в Україні. Чого варті його погрози перед наданням Томосу про те, що він начебто груддю захищатиме Лавру від цих варфоломієвців клятих», – додала Марина Данилюк-Ярмолаєва.

    За її словами, найсмішніше те, що ярий захисник російської мови і церкви має справжнє прізвище — Малхасян.

    «І я чесно скажу, якщо у когось буде політична воля випиляти із політичного простору оцього Малхасяна і Медведчука — ми б змогли досягти максимально крутих державницьких і економічних результатів буквально за 2-5 років», – підсумувала журналістка.

    Найсвіжіше

    Популярне