Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    У США на Різдво полісмен купив жінкам їжі, коли дізнався, що вони її вкрали

    Незадовго до Різдва поліцейський Метт Ліма з Сомерсета у США подарував сертифікати на продукти двом жінкам, коли дізнався, що ті викрали їжу із супермаркета. Він не став звинувачувати їх у крадіжці, а дав їм кошти на їжу.

    Про це повідомляє Департамент поліції міста Сомерсет у штаті Массачусетс.

    Поліцейського викликали до магазину через крадіжку 20 грудня. Виявилось, що жінки присвоїли декілька товарів та не просканували їх на касах самообслуговування.

    Охоронець супермаркету викликав поліцію і на виклик приїхав офіцер Метт Ліма. Полісмен відвів підозрюваних у бік, поки дітей розважав співробітник магазину, і дізнався, що вони переживають важкі часи й у них не вистачає грошей на продукти для різдвяної вечері, розповів поліцейський.

    «Жінка, з якою я говорив, пояснила, що вона працює, але мама дітей зараз без роботи. У неї є сімейні проблеми, вона хотіла взяти продукти для різдвяної вечері для дітей», — сказав Ліма, додавши, що він вирішив не пред’являти звинувачень у крадіжці.

    Поліцейський попросив повернути на полиці продукти, за які жінки не заплатили. А сам придбав для них подарункові картки на 250 доларів для продуктів на різдвяну вечерю.

    За словами Ліми, жінки були шоковані його вчинком і дуже вдячні. «Вони (жінки з дітьми, які викрали їжу) нагадали мені про моїх дітей, тому я мусив їм допомогти», — пояснив офіцер.

    Найсвіжіше

    Популярне