П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Прямуйте шляхом добра й милосердя до ближніх, – митрополит Епіфаній привітав з Новим роком

    “Долаючи виклики ми мали можливість ставати духовно сильнішими”, – такими словами Предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній підвів підсумки непростого 2020 року.

    Духовний лідер України нагадав кожному, що не існує жодних обмежень і відстаней для того, щоб творити добрі справи та єднатись у любові.

    На власній сторінці у Фейсбук, Блаженнійший митрополит Епіфаній вкотре наголосив на складних умовах, у яких Україна прокладає власний шлях до майбутнього.

    “Український народ продовжує захищати свою незалежність і свободу від країни-агресора. В кожному куточку Батьківщини, зокрема і на тимчасово окупованих територіях на Сході та в анексованому Криму – Православна Церква України хоч і в складних умовах, але звершує своє служіння на благо усім тим людям, хто цього потребує”, – пише Предстоятель ПЦУ і звертається до вірян словами привітання.

    “Вступаючи у новий 2021-й рік, подякуймо Всемилостивому Богові за всі щедроти! В новому році примножуйте щирі наміри, добрі діла, чисті почуття, правдиві слова. Прямуйте шляхом добра й милосердя до ближніх. Цінуйте кожну мить і повсякчас дякуйте Господу за всі Його благодіяння. Нехай Господь, Який є джерелом істинного щастя, радості та любові, благословить всіх у новому році!”, – побажав українцям митрополит Епіфаній.

    Найсвіжіше

    Популярне