П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Скаути заспівали колядки Александрійському патріарху

    Грецька громада Каїру відсвяткувала Святвечір в атмосфері, наповненій емоціями, разом з Папою та Патріархом Александрійським й всієї Африки Феодором II. Святкові заходи відбулись у церкві Святого Миколая, Каїрському патріаршому вікаріаті та грецькому будинку пристарілих грецької громади.

    Як повідомляє orthodoxtimes, вранці Александрійський патріарх відслужив Божественну літургію в церкві Святого Миколая в Хамзаві. Патріарший вікарій Каїру, митрополит Никодим Мемфіський, архімандрит Стефанос Суліміотис та архімандрит Іоакейм співслужили патріарху.

    Пізніше патріарх Феодор привітав каїрських скаутів, які заспівали різдвяні та новорічні колядки. Александрійський патріарх розмовляв з дітьми та пропонував їм подарунки та солодощі.

    Потім він відвідав каплицю святого Пантелеймона в грецькій лікарні в Каїрі, де запалив свічку перед іконою святого і помолився. Крім того, Патріарх направився до будинку пристарілих грецької громади Каїру. Патріарха Феодора супроводжували каїрські скаути, які своїми щасливими голосами та співами створювали різдвяну атмосферу.

    Найсвіжіше

    Популярне