П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Папа Римський лайкнув «гаряче фото» моделі. У Ватикані почалось розслідування

    Католицька церква розпочала офіційне розслідування після того, як офіційна, верифікована сторінка Папи Римського в Instagram вподобала фото «суттєво оголеної» бразильської моделі, яка постить відверті фотографії.
    Про це повідомляє bbc.com
    Незрозуміло, коли акаунт «вподобав» образ Наталії Гаріботто, яка була вбрана у шкільну форму з частково оголеними сідницями. ЗМІ вперше почали повідомляти про це минулої п’ятниці, перш ніж сторінка Папи скасувала «лайк» під фото. Гаріботто постить відверті фотографії і постійно запрошує користувачів зайти на її сайт, де їх чекають «додаткові бонуси».

    Фото: ZN

    Чиновники Святого Престолу зараз розслідують, як це могло статися від імені сторінки Папи Римського.
    «Ми можемо виключити, що “лайк” прийшов від Святого Престолу, і ми звернулись до Instagram за роз’ясненнями», – заявив представник Ватикану газеті «Guardian» у четвер.
    Офіційний обліковий запис Папи Римського в Instagram з ім’ям користувача franciscus має 7,4 мільйона підписників у всьому світі.
    Джерела, наближені до пресслужби Ватикану, повідомили Католицькому агентству новин, що обліковими записами «керувала група співробітників», і зараз проводиться внутрішнє розслідування. Відомо, що Папа Римський самостійно не веде свої численні акаунти в соціальних мережах, які виходять декількома мовами.
    Пані Гаріботто вже прокоментувала інцидент. «Мама ненавидить мої фото, зате папі вони подобаються. Зрештою, тепер я точно потраплю на небеса», – написала вона в Twitter.

    Найсвіжіше

    Популярне