Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Центр Миротворець нагадав, що інформація нікуди не пропадає, опублікувавши ікону «Всевидяче око Боже»

    Центр Миротворець нагадав, що інформація із їхньої бази даних нікуди не пропадає, опублікувавши ікону «Всевидяче око».
    «Центр «Миротворець» нагадує, що в разі смерті чи ліквідації, об’єкти з Чистилища не видаляються, а лише підфарбовуються», – йдеться у повідомленні.
    Також у «Центрі Миротворець» опублікували разом із дописом ікону «Всевидяче око» й обгрунтували свою думку. «Щоб нащадки знали, якою гидотою був той об’єкт нашого дослідження, щоб кара небесна і людська за зраду Батьківщини, замах на суверенітет та територіальну цілісність України била своїми блискавками їх дітей і родичів і через десятки років. Щоб рід їх цим тавром був припечатаний на сім поколінь вперед. Так має бути і так буде».
    Варто зазначити, що у 2017 році колектив Центру досліджень ознак злочинів проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку «Миротворець» обрав для себе символ – ікону «Всевидяче око Боже». Ікона була освячена під куполом Михайлівського Золотоверхого собору головним капеланом України митрополитом Іоаном (Яременком) й одразу передана колективу «Миротворця».
    Створений навесні 2014 року групою науковців та фахівців з питань дослідження злочинів, які становлять істотну загрозу українській державі та суспільству, колектив «Миротворця» пишається своїм новим сакральним символом – іконою, що з допомогою Божою помагає виявляти терористичні та сепаратистські небезпеки на території України. Зі своїм незмінним девізом «Заради суспільного блага» та іконою «Всевидяче око Боже» миротворці продовжують боронити Україну.

    Фото: Центр Миротворець

    Найсвіжіше

    Популярне