Вівторок, 7 Травня, 2024
Бiльше

    Віряни просять відлученого від церкви Сєргія Романова запросити їх на коронацію майбутнього російського царя

    У Середньоуральському жіночому монастирі, який перебуває під контролем відлученого від церкви колишнього схиігумена Сєргія Романова, відзначили свято Казанської ікони Божої матері, повідомляє “Уральский меридиан” з посиланням на youtube-канал “Всєволод Могучєв”.
    Під час проповіді Сєргія Романова, одна з вірянок закликала бунтівного екс-клірика Російської православної церкви молитись за відновлення в Росії царської самодержавності і попросила, щоб він запросив її на коронацію майбутнього царя.
    Не варто дивуватись, що чимало росіян прагнуть повернутись під імперський каблук, при цьому згодні обмежити свої права до рабського рівня. Російські православні патріоти вважають, що лише страждання від гніту державницького апарату та вседозволеності кліриків можуть наблизити їх до Царства Божого. Багато хто в Росії сумує за концтаборами, показовими четвертуваннями чи спаленнями живцем науковців і просто інакомислячих.
    Також, не варто думати, що озвучені вірянкою Сєргія Романова слова – це її особиста думка. Той же Романов, як і редактори його інформаційних ресурсів, щиро прагнуть повернути царизм.
    Якщо ж Росія так сильно прагне відкотитись у власному розвитку на сотні років назад, то не варто вважати, що Кремль якимось чудодійним способом почне відчувати повагу до державних кордонів сусідніх держав, норм міжнародного права і зненацька спрямує свої зусилля на досягнення справді мирного співіснування світового співтовариства.

    Найсвіжіше

    Популярне