Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    У столиці США пройшов молитовний марш за участі десятків тисяч людей

    Тисячі людей зібрались у суботу 26 вересня у центрі Вашингтона, округ Колумбія, на один з найбільших молитовних маршів під назвою «Повернення».
    Про це повідомляє Собор з посиланням на cbn.com та washingtonpost.com.
    Люди пройшлись маршем центральними вулицями, розмахуючи прапорами США, стоячи на колінах у маленьких молитовних колах поруч із пам’ятниками, співаючи та слухаючи спікерів, які закликали націю до молитви та примирення.
    68-річний Франклін Грем, президент та генеральний директор Євангельської асоціації Біллі Грема (BGEA) та гуманітарної місії «Сумка Самарянина» закликав християн молитися, щоби Бог зцілив Америку та згуртував націю.
    Грем сказав, що молитва є важливою, оскільки країна стикається з численними кризами, такими як наслідки COVID-19, загальнодержавні протести та майбутні президентські вибори. Він розповів у інтерв’ю CBN News, що мета цього тижня — зібратися разом, щоб пройти маршем і возвеличити ім’я Ісуса.
    «Ми бачимо, що як нація, ми відвернулися від Бога. Ми вигнали Бога зі шкіл. Ми витиснули його з уряду. Ми не залишили йому місця у громадському житті. Нам потрібно повернути Бога назад у ці сфери. Нам потрібна Божа допомога. Тільки Бог може зцілити нашу землю і об’єднати нас. Отже, це марш для того, щоб продемонструвати нашу єдність, але, що найважливіше, — взятися за руки і молитися, йдучи цим маршем. Ми всі робимо це разом. Наші молитви рівні перед Богом. Ми просто будемо йти і молитися, і просити Божої допомоги», – наголосив протестантський проповідник.

    Фото: Собор


    WASHINGTON, DC  (Photo by Michael A. McCoy/Getty Images)

     

    Найсвіжіше

    Популярне