Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    У Запоріжжі капелани ПЦУ молитовно попрощались з бійцем окремого загону спеціального призначення «Азов»

    Прощання з бійцем окремого загону спеціального призначення «Азов» військової частини 3057 НГУ Євгеном Горловим на псевдо «Гор» відбулось 22 вересня на Майдані Героїв у Запоріжжі. Капелани Православної Церкви України провели бійця в останню дорогу.
    Про це повідомляє військова частина 3057 НГУ.
    Боєць ОЗСП «Азов» військової частини 3057 старший солдат Євген Горлов помер 19 вересня від зупинки серця. Це сталося під час відпустки у рідному місті військовослужбовця – Запоріжжі.
    Євгенові було 48 років. До приходу в «Азов» «Гор» вже мав неабиякий бойовий досвід. У 2014 році він був мобілізований до Збройних сил, воював поблизу Авдіївки, Гнутового. Пізніше долучився до 5-го окремого батальйону Української Добровольчої Армії. До лав ОЗСП «Азов» «Гор» прийшов на початку 2017-го, де у лютому того ж року опинився і служив до своїх останніх днів на посаді снайпера. «Гор» брав участь у бойовому виїзді азовців до Мар’їнки. У 2019 році він відбув повну ротацію «Азову» на Світлодарській дузі, яка тривала вісім місяців.
    Проводити Євгена Горлова в останню путь прийшли його рідні та побратими. Бойові товариші пригадують його як спокійного, уважного та надзвичайно відповідального бійця, який виконував бойові завдання будь-якої складності. За їхніми словами, він був скромним та небагатослівним, проте завжди викликав довіру, на нього можна було покластися за різних обставин.
    Поховали Євгена Горлова на Кушугумському цвинтарі. Вдома у нього залишилися сестра та тітка.

    Фото: військова частина 3057 НГУ.

    Найсвіжіше

    Популярне