П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    На будівництві нового храму ПЦУ в Кропивницькому почали зводити стіни

    На вулиці Маланюка в місті Кропивницькому зводять храм Петра і Павла, саме зараз будують стіни церкви. Про це повідомляє видання “Утренний город” з посиланням на Кропивницьку єпархію ПЦУ.
    Дорогі браття і сестри!
    З допомогою Божою і небайдужих людей продовжуємо будівництво храму Первоверховних апостолів Петра і Павла ПЦУ в Кропивницькому. 15 вересня 2020 року розпочали зведення стін храму.
    Тому просимо всіх небайдужих долучитися до благої справи. Пожертва кожного стане вагомим внеском у розбудові Православної Церкви України на Кіровоградщині, а також у справі спасіння людей, які в майбутньому приходитимуть до цього святого храму. Наперед дякуємо всім, хто відгукнеться на наше прохання та допоможе в будівництві“.
    На сторінці у Facebook Парафії святих апостолів Петра і Павла ПЦУ вказані реквізити, за якими можна переказати благодійну допомогу на будівництво.

    У липні парафія святих апостолів Петра і Павла ПЦУ у Кропивницькому відзначила храмове свято. Цього року престольне свято було знаменним для парафіян тому, що літургію було звершено у цокольному поверсі майбутнього храму.

    Найсвіжіше

    Популярне