Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ нагородив командувача Медичних сил ЗСУ

    Предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній нагородив командувача Медичних сил Збройних Сил України, генерал-майора медичної служби Ігоря Хоменка відзнакою святого великомученика і цілителя Пантелеймона.
    Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.
    На зустрічі також був присутній настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці, що діє на території Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь», капелан Олег Скнар.
    Митрополит Київський і всієї України обговорив з високоповажним гостем епідеміологічну ситуацію та діяльність військових капеланів.
    Військовий священник Олег Скнар презентував предстоятелю ПЦУ спільний проєкт з Національним військово-медичним клінічним центром Міністерства оборони України – хронікальний фотоальбом «Під благодатним Покровом: від Пасхи до Пасхи», що налічує близько тисячі фотографій та архівних документів присвячених історії храму на честь Покрову Пресвятої Богородиці при Київському військовому шпиталі.
    Нагадаємо, митрополит Епіфаній нагородив медиків за жертовне служіння у збереженні дару життя. Також митрополит Епіфаній розповів, як боротись із самогубством.

    Найсвіжіше

    Популярне