Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    «Київ підготувався до захоплення Криму і Донбасу, створивши концепцію правосуддя перехідного періоду» – роспропаганда

    Українська влада заздалегідь підготувалась до захоплення Криму і Донбасу. В Києві розробили концепцію правосуддя перехідного періоду, яка визначатиме обсяги компенсацій законослухняним громадянам і покарання тих, хто став на шлях сепаратизму.
    Про це заявляє канал російського православного олігарха Константіна Малофєєва «Царьград».
    Роспропагандисти б’ють на сполох, бо документ чітко розраховую компенсацію всім, хто постраждав від окупації і встановлює невідворотність покарання для колабораціоністів.
    Зокрема, передбачається заборона обіймати будь-яких посад державної влади чи місцевого самоврядування для осіб, які перебували на керівних посадах в Криму та «ДНР/ЛНР».
    Роспатріоти заявляють, що текст концепції офіційно не оприлюднено, водночас, «власні джерела» повідомили пропагандистам, що документ спрямовано в Офіс Президента України для схвалення.
    Прокремлівські інформаційники стверджують, що проект концепції суперечить мінським домовленостям, оскільки повністю спростовує амністію учасникам війни на Донбасі.
    Отже, російська пропагандистська машина нарощує оберти. Звинувачення Києва у порушенні мінських домовленостей і закиди про підготовку збройної агресії України дедалі частіше лунають в російському інформаційному просторі.
    Підготовку яких дій Кремля приховує завіса інформаційної нісенітниці? Відповідь на вказане питання місця для оптимізму не лишає.

    Найсвіжіше

    Популярне