Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    На Донеччині попрощалися з розвідником морської піхоти Дмитром Красногрудем

    У Лимані на Донеччині в останню путь провели морського піхотинця лейтенанта Дмитра Красногрудя з позивним “Мир”, який загинув під час виконання бойового завдання у районі населеного пункту Зайцеве.
    Помолився за спокій душі військового капелан ПЦУ Дмитро Поворотній.
    «Побратими в один голос розповідають, що за командиром були готові йти хоч на край світу, офіцер обожнював саперну справу і був взірцевим розвідником», – йдеться в повідомленні пресцентру штабу операції Об’єднаних сил..
    Офіцер захищав незалежність України майже з самого початку збройної агресії Росії на Донбасі. У 2017 році Дмитро керував спецоперацією з узяття в полон військовослужбовця 22-ї бригади спеціального призначення ГРУ ГШ РФ Віктора Агєєва і ліквідації кадрового російського офіцера Александра Щерби.
    У 35-ій бригаді повідомили, що Дмитро отримав багаточисельні осколкові поранення несумісні з життям внаслідок спрацювання невідомого вибухового пристрою.
    Нагадаємо у Львові у останню дорогу провели Героя України Тараса Матвіїва. Також на Полтавщині відкрито виставку «Капелани. Духовний щит України».

    Найсвіжіше

    Популярне