Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Куля в лоб, так куля в лоб: Митрополит СПЦ Амфілохій «замовив власну ліквідацію»

    «Я закликаю їх не мучити мій народ і священників, а вирішити це питання моєю ліквідацією», – такими словами звернувся екзарх священного трону Печського Сербської православної церкви митрополит Амфілохій (Радович) до влади Чорногорії.
    На думку владики, саме у такий спосіб чиновники зможуть врятувати чорногорців від страшного вірусу, яким він є отруєний з часів безбожної ідеології. Про це передає «Кредо».
    Дивна заява митрополита, який усіляко підтримує політику Росії та Російської православної церкви на Балканах, звучить як насмішка над цивілізованим суспільством.
    Роль жертви, яку на себе щосили намагається начепити очільник філіалу СПЦ в Чорногорії, вигідна лише самій сербській церкві та її союзнику – РПЦ.
    «Ображений» владика чудово знає, що за його спиною стоїть «міжнародний хуліган» з атомною зброєю, який і масові акції в Чорногорії зібрати може, і «іхтамнєтов» на допомогу прислати гаразд.
    Втім, лозунг «куля в лоб, так куля в лоб» не буде сприйнятий всерйоз, ніким окрім завзятих пропагандистів рос-ТВ, які так сильно «переймаються долею православ’я у всьому світі».

    Найсвіжіше

    Популярне