Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Росія планує зірвати всі мирні ініціативи Києва з метою зміни влади в Україні

    Спостерігаючи за колишніми «регіоналами» та аналізуючи їхні слова, часто-густо можна зрозуміти, якими є плани Кремля стосовно того чи іншого аспекту суспільно-політичного життя України.
    Цього разу, увагу привернули заяви екс-очільниці Міністерства юстиції України Олени Лукаш, які вона зробила в ефірі «112 каналу», і які одразу підхопили російські ЗМІ, зокрема «Царьград» Константіна Малофєєва.
    «Ця влада Донбас не поверне», – зазначила Лукаш, наголосивши на тому, що Володимир Зеленський нічого не робить бодай для того, щоб припинились бойові дії.
    Меседж колишньої «регіоналки» підтримав російський сенатор Алєксєй Пушков, який сказав: «Це можливо [повернення Донбасу – ред.] лише при повній зміні влади в Україні».
    Важливо відзначити, що такі різкі заяви почали звучати після ініціатив «Слуг народу» долучити до мирного процесу на сході України Православну церкву України, Українську греко-католицьку церкву, та після телефонної розмови Президента Зеленського з Папою римським Франциском.
    Отже, робимо висновок, що всі мирні ініціативи Президента України та інших представників влади будуть максимально блокуватись Росією, проросійськими політиками України, міжнародними партнерами Росії, бойовиками «Л/ДНР». І все це заради того, щоб спровокувати зміну влади в Україні, в результаті якої до керівництва державою знову прийшли «януковичі/азарови».

    Найсвіжіше

    Популярне