Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Повна зневага закону і здорового глузду: Випуск у Луганському богословському університеті РПЦвУ

    Кабінет міністрів оприлюднив поетапний план зняття карантинних обмежень, які планується впроваджувати після 11 травня. Про це повідомило видання Освіта.ua.
    Згідно вказаного плану, повноцінне відновлення роботи закладів освіти передбачено четвертим етапом, це коли протягом 10 днів поспіль кількість нових, не пов’язаних між собою випадків, щоденно менше, ніж 5 на область.
    Вочевидь, РПЦвУ (УПЦ МП) не вважає за доцільне виконувати нормативно-правові акти України, особливо, якщо це стосується тимчасово окупованих територій.
    Як повідомляє сайт Луганського богословського університету, 17 травня заклад здійснив випуск студентів. У Свято-Володимирському кафедральному соборі окупованого Луганська відбувся 10-й урочистий випуск бакалаврів богослів’я. Правлячий архієрей митрополит Митрофан (Юрчук) очолив літургію в співслужінні ректора, викладачів та випускників.

    Як видно на світлинах з випускного та літургії, жодної медичної маски, жодного натяку на безпечну соціальну дистанцію мова не йде. РПЦвУ продовжує ігнорувати законодавство України і поширює «вірус вседозволеності» на наступні покоління своїх кліриків.

    Найсвіжіше

    Популярне