Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    У київському монастирі РПЦвУ молилися за російських воїнів

    Офіційна сторінка київського Свято-Введенського монастиря, який зараз перебуває у користуванні Російської Православної Церкви в Україні розповідає про поминання російських воїнів.
    Ніби і немає кровопролитної війни, яку розв’язав Путін. Ніби і не вбиває російська зброя українських воїнів і мирних мешканців на Донбасі. Ніби російський воїн не окуповував Крим і частину Донбасу.
    «Уявіть собі у київському монастирі розповідають не про молитву за українських воїнів, а за молитву за російських воїнів і очевидно думають, що це норма. Монахи в цьому монастирі мабуть думають, що живуть в Росії! В якій ще країні світу це можливо?», – написав це на своїй сторінці Facebook Андрій Ковальов.
    Андрій Ковальов також зауважив, що це саме той монастир парафіянином якого є голова СБУ Іван Баканов. Він сам зізнався в інтерв`ю Главкому, що ходить до цього монастиря.
    «Цікаво, чи Служба безпеки України зацікавиться такими публікаціями монастиря Московського Патрірахату в Україні і візьметься за перевірку монастиря і його публікацій, чи Баканов буде покривати свою парафію і не дозволить цього?», – підсумував Ковальов.
    Нагадаємо, Ломаченко та Усик потрапили в базу Миротворця із статусом «малороси і зрадники України».
    Світлина від Andriy Kovalov.

    Найсвіжіше

    Популярне