Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Заклики порушувати карантин на Великдень — диверсія РПЦ-ФСБ

    Заклики ігнорувати настанови органів влади України щодо протидії розповсюдженню коронавірусу все частіше лунають з вуст священників РПЦ.
    Протоєрей РПЦ Андрєй Ткачов розкритикував ідею українських чиновників «Великдень вдома» в інтерв’ю «Царьград ТВ». За словами клірика, навіть у блокадному Ленінграді та в Москві під час холери храми були відкриті. А проект профілактики, який запропоновано українця, може призвести до кінця християнства. «Пасха – це свято перемоги над смертю. А тому, хто боїться смерті ніколи ніхто не повірить, що Христос Воскрес», – заявив протоєрей Андрєй.
    Можна посміятись з того, що священик РПЦ щиро вважає Україну духовною територією Московської церкви, а тому відчуває за собою право роздавати дивні рекомендації віруючим українцям.
    Припускаємо, що аргументація Андрєя Ткачова дійсно випливає із Святого Письма. Як говорить Біблія: Мф. 17:20: «Ісус же сказав їм: істинно кажу вам: якщо ви матимете віру як зерно гірчичне і скажете горі цій: перейди звідси туди, і вона перейде; і не буде нічого неможливого для вас».
    Якщо так, то протоєрей, мабуть, припускає, що не всі віряни РПЦвУ мають ту саму віру як зерно гірчичне. А відтак, він мусить розуміти, що наповнення храмів людьми на Великдень таки призведе до поширення коронавірусу.
    А це вже справжня диверсія від РПЦ-ФСБ, задача якої максимально розповсюдити коронавірус по території України, щоб максимально послабити нашу країну морально та економічно. Києво-Печерська та Почаївська лаври вже стали вогнищами розповсюдження хвороби. Диякон РПЦ Андрєй Кураєв вже заявляє про понад п’ятдесят хворих серед насельників Печерської Лаври. До яких відноситься і її намісник митрополит Павло (Лебідь), який у своєму відеозверненні протирічить сам собі. І попри заклики свого начальника, Московського патріарха Кіріла, уберегти вірян від зараження вірусом (про що він заявив не з власної волі, а щоб не відставати від конкурента — митрополита Тіхона), клір РПЦвУ продовжує демонстративно порушувати карантин.
    Ті з нас, хто усвідомлює власну відповідальність за власне здоров’я, здоров’я родини, здоров’я мільйонів співвітчизників, мусять пам’ятати звернення першого заступника голови Синодального управління військового духовенства Православної церкви України протоєрея Тараса Мельника, який, з благословення Блаженнійшого Предстоятеля ПЦУ Епіфанія заявив в інтерв’ю «5 каналу», що перемога над епідемією – це п’ятдесят відсотків віри і молитви, та п’ятдесят відсотків реальних профілактичних дій.

    Найсвіжіше

    Популярне