Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    Архієпископ ПЦУ Іларіон освятив іконостас Свято-Михайлівського храму Рівного і помолився про позбавлення від епідемії

    Архієрей Православної церкви України архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон (Процик) очолив богослужіння у Свято-Михайлівському храмі міста Рівне, під час якого освятив іконостас храму та нагородив рівнян церковними відзнаками.

    Як інформує “Рівне вечірнє”, архієрею співслужив секретар єпархії, благочинний Рівненського районного благочиння протоєрей Сергій Лучанін, благочинний Рівненського міського благочиння протоєрей Леонід Поліщук, ректор Рівненської духовної семінарії протоєрей Віталій Лотоцький, настоятель храму протоєрей Богдан Приходько та запрошене духовенство.

    Архієпископ Іларіон, з благословення Блаженнійшого митрополита Київського і всієї України Епіфанія, нагородив протоєрея Богдана Приходька правом носіння хреста з прикрасами.

    Окрім цього, під час літургії рівняни молилися про позбавлення від епідемії коронавірусу.

    Владика Іларіон звернувся до вірян із проповіддю та, з благословення Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, відзначив активних парафіян та благодійників медалями святого Архістратига Михаїла та Архієрейськими благословенними грамотами.

    Найсвіжіше

    Популярне