Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ здійснив перший візит до Луганської єпархії

    Митрополит Київський і всієї України Епіфаній 17 листопада вперше прибув з архіпастирським візитом до Луганської єпархії. У місті Сєвєродонецьк предстоятель помісної Української Православної Церкви відвідав єпархіальне управління, де вручив високі церковні нагороди меценатам та благодійникам, що потрудились до розбудови ПЦУ.

    Про це повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Митрополит Епіфаній разом з єпископом Луганським і Старобільським Лаврентієм, головою Луганської обласної державної адміністрації Сергієм Гайдаєм, керівником міської військово-цивільної адміністрації Олександром Стрюком, народним депутатом Сергієм Рудиком, начальником Луганського прикордонного загону полковником Юрієм Петрівим та командиром стрілецького батальйону військової частини 3035 Національної гвардії України підполковником Андрієм Юрченком поклав квіти до пам’ятника генерал-майору Олександру Радієвському, який загинув під час звільнення Лисичанська.

    Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що митрополит Епіфаній відвідає луганщину де освятить хрест та зустрінеться з військовими.

    Найсвіжіше

    Популярне