Вівторок, 8 Жовтня, 2024
Бiльше

    Розгляд справи митрополита УПЦ МП Феодосія відкладено

    У Черкасах відбулося чергове слухання у справі Феодосія (Дениса Снігірьова), очільника Черкаської єпархії УПЦ (в єдності з МП). Засідання проходило в Соснівському районному суді міста.

    Про це повідомляє provce.ck.ua 

    Згідно з планом, 8 жовтня мали розглядати документальні докази у кримінальному провадженні. Митрополит Феодосій, як і раніше, брав участь у засіданні дистанційно через відеозв’язок.

    Адвокат обвинуваченого подав клопотання про необхідність детальнішого вивчення матеріалів справи. Зважаючи на це прохання, суд ухвалив рішення перенести засідання. Нова дата слухання призначена на 23 жовтня, початок об 11:00.

    Варто зазначити, що митрополиту Феодосію інкримінують серйозні звинувачення. На цей час проти нього висунуто п’ять підозр, пов’язаних з антиукраїнською діяльністю. Подробиці цих звинувачень залишаються предметом подальшого судового розгляду.

    Нагадаємо, Члена “православної охорони” УПЦ (МП) засудили за передачу інформації ворогу. Також СБУ викрила чергового церковника із УПЦ (МП), який заперечував агресію рф.

    Найсвіжіше

    Популярне