Середа, 23 Жовтня, 2024
Бiльше

    У США телепроповідник придбав третій літак на суму 10 мільйонів доларів

    Телепроповідник християнства Кіт Мур і його служіння Faith Life International придбали третій літак після кампанії зі збору коштів на суму $10 мільйонів.

    Вживаний літак Dassault Falcon 7X, придбаний служінням Мура, був виставлений на продаж за $17,5 мільйонів, тоді як нова модель коштувала б $60 мільйонів, повідомляє christianpost.com

    Федеральна авіаційна адміністрація підтвердила покупку в травні, коли сертифікувала літак. Його оригінальний номер був N1902C, але змінили на N37KM.

    Крім Falcon 7X, служіння Faith Life International також володіє Dassault Falcon 900 EX (номер N7KM) та Raytheon 390 (номер N8PJ). Мур має ліцензію пілота і сертифікований для управління всіма трьома літаками, хоча обидва Falcon потребують додаткового пілота.

    Мур є пастором церков у Сарасоті, штат Флорида, та Бренсоні, штат Міссурі, і більшість його рейсів відбуваються між цими містами. За $10 мільйонів, зібраних його служінням, можна було б придбати понад 26 тисяч авіаквитків.

    Телепроповідник Крефло Доллар раніше теж збирав кошти на новий літак, але замість цього його організація придбала два вживаних літака. Недавно було придбано третій літак Gulfstream GV-SP (G550) за $18,65 мільйонів.

    Кіт Мур (Keith Moore) — американський телепроповідник і засновник служіння Faith Life International. Він відомий своєю діяльністю у сфері проповідування та навчання віри через телебачення та інші медіа.

    Найсвіжіше

    Популярне