Четвер, 17 Жовтня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Америки Елпідофор помолився за кандидата у президенти США Трампа

    Архієпископ Америки Елпідофор оприлюднив молитву з нагоди Республіканського національного з’їзду США. У своєму зверненні єрарх закликав Всевишнього благословити зібрання політичних лідерів країни та дарувати їм просвітлені серця й розуми для служіння співгромадянам.

    Про це передає Духовний Фронт України з посиланням на сторінку архієпископа.

    Окремо архієпископ помолився за кандидата в президенти Дональда Трампа та його радників, прохаючи для них мудрості, благодаті та духу обов’язку.

    “Даруй кандидату, президенту Дональду Дж. Трампу, та його радникам і консультантам мудрість, благодать і дух честі”, – йдеться в молитві.

    Архієпископ Елпідофор також попросив, щоб політики змогли охопити потреби всіх американців, проливаючи світло доброго правління на поважні інститути “найкращої надії світу” на життя, свободу та прагнення до щастя для кожного.

    У молитві згадуються делегати з’їзду, для яких архієпископ просить сильного усвідомлення мети, щоб свідчити про Божий Промисел, а також військовослужбовці, які щодня захищають свободи американців, “щоб у процвітанні та спокої ми могли поклонятися Тобі, Творцю, Відкупителю і Освятителю Всесвіту, і бути благословенним народом, чий Бог – Господь”.

    Нагадаємо, Екзарх Вселенського патріарха в Україні взяв участь у молитві з нагоди Дня Української Державності.

    Найсвіжіше

    Популярне