Неділя, 29 Вересня, 2024
Бiльше

    ПЦУ прагне брати активну участь в житті українців та допомагати військовим і їх сім’ям

    Православна Церква України прагне бути активним учасником життя України і підтримувати важливі благодійні ініціативи. У рамках цієї діяльності, митрополит Київський і всієї України Епіфаній 4 травня зустрівся у Митрополичому домі з головою наглядової ради ТОВ «Київський БКК» Юлією Ярмоленко та директором ТОВ «Київський БКК» Віктором Поліщуком.

    Сторони обговорили співпрацю задля підтримки воїнів – оборонців України, а також різноманітні благодійні проєкти, спрямовані на допомогу вимушеним переселенцям та дітям українських військовослужбовців, передає пресслужба ПЦУ.

    «Ми покликані виказувати свою любов і шану тим, хто щодня ризикує задля нашого захисту найдорожчим – своїм життям. Також наша увага має приділятися дітям, які постраждалих від російської агресії, адже вони особливо потребують підтримки у непростий час війни», – зазначив предстоятель ПЦУ.

    Обговорювана співпраця між Церквою та ТОВ “Київський БКК” може допомогти в забезпеченні потреб оборонців України та їх сімей. Також виділення уваги дітям, постраждалим від російської агресії, є дуже важливим аспектом гуманітарної діяльності.

    Важливо зазначити, що підтримка військових і їх сімей є однією з найважливіших гуманітарних проблем, які стали актуальними для України з початком російської агресії в 2014 році. Роль Церкви в цьому процесі полягає не лише у молитовній підтримці, але і у практичній допомозі тим, хто потребує допомоги.

    Нагадаємо, на Київщині до ПЦУ долучилась парафія УПЦ (МП). Також предстоятель ПЦУ зустрівся з президентом Київського міжнародного університету.

    Найсвіжіше

    Популярне