Вівторок, 30 Квітня, 2024
Бiльше

    Десатанізація і дешайтанізація: у Кремлі вигадали нову причину вторгнення в Україну

    У Кремлі вигадали ще одну причину вторгнення в Україну. У Раді безпеки РФ заявляють, що вкрай необхідно в рамках “спецоперації” провести так звану “десатанізацію”, оскільки в Україні “сотні сект”, “церкв сатани” і взагалі у нашій країні відмовляються від “православних цінностей”.

    Про це, як повідомляє російське інформаційне агентство ТАСС, заявив помічник секретаря Ради безпеки РФ Алєксєй Павлов, якому примарилися “сотні сект, які діють в Україні”, передає “Прямий”.

    У російському радбезі вважають, що Україна перетворилася на “тоталітарну гіперсекту”, де громадяни відмовилися від православних цінностей, тому “десатанізація” стає нагальним питанням.

    “Вважаю, що з продовженням “спеціальної воєнної операції” стає дедалі нагальнішим проведення десатанізації України, або, як влучно висловився голова Чеченської республіки Рамзан Кадиров, її “повної дешайтанізації”, – зазначив він.

    Павлов згадав “осквернення поклонного хреста у Києві у 2015 році”. На його думку, це нібито стало свідченням дій язичників та “Церкви сатани”.

    Найсвіжіше

    Популярне