П’ятниця, 5 Липня, 2024
Бiльше

    Редакція звертається до читачів: допоможіть з’ясувати долю 67-річного киянина

    Майже півроку без вістей: в Києві триває пошук зниклого пенсіонера.

    Ми звертаємось до читачів з проханням допомогти у пошуках. Якщо ви бачили цю людину або маєте будь-яку інформацію про неї, будь ласка, повідомте нам.

    Вже майже півроку триває пошук 67-річного Анатолія Довгого, який зник безвісти у столиці. Останній раз його бачили 17 жовтня минулого року на станції метро “Гідропарк”.

    Тоді чоловік розмовляв по телефону з дружиною і повідомив, що вийшов з метро та прямує до дому пішки через міст Патона. Проте додому так і не повернувся.

    За повідомленням правоохоронців, пошуки затягнулись, оскільки немає чітких доказів подальших дій Анатолія. Було перевірено місця його можливого перебування, проте безрезультатно.

    Близькі чоловіка хвилюються, оскільки він мав проблеми з пам’яттю. За словами родичів, не виключено, що Довгий міг втратити уявлення про особистість та загубитись далеко від дому.

    Поліція залучила до пошуків значні ресурси, проте досі не отримала жодної матеріальної інформації. Звертаючись по допомогу до громадськості, правоохоронці просять повідомляти про будь-яку інформацію стосовно 67-річного Анатолія Довгого.

    Середньої статури, має сиве волосся, зріст 167-170 см. Був одягнений у картуз тканинний темно-сірого кольору, шарф темно-зелений в клітинку, куртку чорну зимову з плащівки, синій светр та джинси темно-синього кольору.

    З собою мав сумку для ноутбука з поліестеру з документами у форматі А4, барсетку фірми Tommy Hilfiger, в якій був павербанк, дріт для телефона, паспорт, права, пропуск Vodafone на ім’я Довгий Анатолій Миколайович, телефон Samsung Galaxy S9+ чорний в чохлі.

    Якщо ви володієте будь-якою інформацією про зниклого чоловіка, звертайтеся за телефоном +38 093 192 22 45 чи 102. Також можете зателефонувати за номером +38 093 586 86 50 (Станіслав, адвокат дружини зниклого).

    Найсвіжіше

    Популярне