Вівторок, 2 Липня, 2024
Бiльше

    Архієпархія Австралії домоглась ув’язнення жінки за наклеп і образу

    Архієпископія Австралії повідомляє про рішення Тристороннього суду Кавали у справах про проступки від 18 червня, який засудив пані Васілікі Моралі до одинадцяти (11) місяців ув’язнення з відстрочкою на три роки через її злочинну діяльність, пов’язану з неодноразовими наклепами та образами через Інтернет.

    Це рішення, що належить до юрисдикції грецьких судів першого ступеня, не тільки засуджує серйозну і неетичну образу, якої зазнав архиєпископ Австралії Макарій, але також посилає сигнал у багатьох напрямках, що будь-який гідний осуду вчинок не може залишатися без наслідків, повідомляє orthodoxtimes.com

    Свята архієпископія Австралії, архиєпископ, єпископи та співробітники, які працюють в її установах і службах, служать з абсолютною сумлінністю і законністю, і в усіх напрямках було ясно дано зрозуміти, що будь-які ознаки зловживань, незаконності або експлуатації відстежуються і виправляються самим архієпископом.

    Слід зазначити, що звернення до правосуддя було останнім засобом захисту Церкви та інституції Архієпископа, оскільки всі зусилля з його боку уникнути судового розгляду виявилися безрезультатними і не були почуті пані Моралі, яка була визнана винною.

    У архієпархії Австралії сподіваються, що пані Моралі, негативна героїня цих подій, а також її соратники переглянуть свою позицію і захочуть утриматися в майбутньому від своєї поведінки. Це те, що допоможе їм екзистенційно і звільнить їх від хаосу, в який вони потрапили. В іншому випадку вони продовжать страждання, які приносять такі приречені вибори.

    Свята архієпископія Австралії, Архієпископ Макарій, єпископи відчувають потребу подякувати видатному адвокату з Афін, пану Стіліаносу Кацелісу, який вів справу з абсолютною сумлінністю і серйозністю. Водночас вони вітають його з тим, що він вкотре домігся справедливого та прозорого результату для Церкви в Австралії.

    Нагадаємо, раніше архієпископ Австралії сказав, що вони прогресують через єдність і любов.

    Найсвіжіше

    Популярне