Неділя, 28 Квітня, 2024
Бiльше

    Верховна Рада України відзначила архієпископа Митрофана

    17 січня 2024 року в Києві відбулося нагородження архієпископа Харківського і Слобожанського Митрофана головою Верховної Ради України Русланом Стефанчуком.

    Про це повідомляє Харківська єпархія ПЦУ.

    Керуючий Харківською єпархією отримав Почесну грамоту Верховної Ради України. Владика Митрофан відзначений «За особливі заслуги перед Українським народом».

    Цього дня понад 60 представників місцевої влади, лікарів, вчителів, духовенства, волонтерів із різних регіонів України були відзначені Почесними грамотами Верховної Ради України, грамотами Верховної Ради України, подяками Голови Верховної Ради України за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурно-освітній розвиток держави, сумлінну працю, високий професіоналізм та активну громадську волонтерську діяльність.

    Голова Верховної Ради України наголосив, що попри те, що в Україні нині війна, гарною є традиція відзначати та дякувати тим людям, які дуже багато роблять для нашої держави й для нашої перемоги. Руслан Стефанчук подякував присутнім за звитягу, працю та прагнення зробити все, щоб Україна перемогла у цій війні.

    Найсвіжіше

    Популярне