Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    Єпископ Віктор Бедь: Український воїн – це є воїн Христовий

    Православна Церква України молиться за наших українських воїнів, які є, по суті, нині воїнами Христовими, захищаючи свої сім’ї, захищаючи весь боголюбивий український народ.

    Про це заявив керуючий Мукачівсько-Карпатською єпархією Православної Церкви України єпископ Віктор Бедь в ефірі телеканалу “М-Студіо”.

    “Наша Церква … молиться за наших українських воїнів, які є, по суті, нині воїнами Христовими, захищаючи свої сім’ї, захищаючи весь боголюбивий український народ, захищаючи Богом дану земну вітчизну і державу Україна і всю сукупність нашої Української православної Церкви від безбожного агресора, який прийшов на нашу землю”, – наголосив владика Віктор.

    За його словами, коли ми дивимось на російську агресію проти України, ми повинні дуже чітко повинні розуміти, що з позиції Церкви український воїн – це є воїн Христовий.

    “Бо він є захисник, він діє за заповідями Божими, він захищає те, що дано нам Богом. Він віддає своє життя за друзів своїх, так як і закликає нас Спаситель Ісус Христос”, – підкреслив архиєрей ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне