Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    ЗМІ: Машина Кіріла потрапила в ДПТ у Москві. Пропаганда заперечує

    Одразу кілька російських Telegram-каналів повідомили про те, що в Москві потрапив в аварію автомобіль, Aurus, який, можливо, належить патріарху Кірілу.

    Про це пишуть канали AstraBaza, Shot у Telegram, російські пропагандистські видання “РИА Новости“, РБК, російський “Інтерфакс” 

    “Автомобіль Aurus, що, можливо, належить патріарху Кірілу, потрапив у ДТП у центрі Москви. Хто перебував в авто − невідомо. Кремлівські ЗМІ пишуть, що машина належить патріарху Кирилу. Інформація офіційно не підтверджена”, йдеться в повідомленнях.

    Схожі дописи також опублікували інші пабліки. База повідомляє, що, аварія сталася о 6:30 ранку на перетині проспекту Миру і Лікарняного провулка. Автомобіль “Вольво” виїжджав з провулка, коли в нього врізався “Аурус”.

    Унаслідок зіткнення машин постраждала одна людина, але від госпіталізації вона відмовилася.

    База пише, що за попередніми даними, машина Aurus закріплена за патріархом Кірілом, але чи був він сам в автомобілі − поки невідомо. Пабліки також поширили фото і відео з місця аварії.

    Водночас російський “Інтерфакс” із посиланням на джерело в РПЦ повідомив, що інформація ЗМІ про аварію з машиною Кіріла не відповідає дійсності.

    За словами співрозмовника, нібито станом на 9:50 автомобіль Aurus із Кірілом під’їжджав до храму Христа Спасителя.

    Найсвіжіше

    Популярне