Четвер, 9 Травня, 2024
Бiльше

    Священник УПЦ (МП) у Львові визнав, що молився за патріарха Кирила протягом війни з Росією та після повномасштабного вторгнення в Україну Was this response better or worse?

    У Львові священник Свято-Георгіївського собору УПЦ (в єдності з Московським патріархатом) зізнався, що протягом восьми років війни з Росією і ще чотирьох місяців після повномасштабного вторгнення в Україну він молився за предстоятеля Російської православної церкви, патріарха Кіріла, який благословляє російську армію на так звану “СВО”.

    Про це священник УПЦ (МП) заявив під час зустрічі з львів’янами, які протестували проти належності собору до УПЦ Московського патріархату і підтримували перехід храму до Помісної Православної церкви України.

    Запитання про те, коли в УПЦ (МП) перестали молитися за патріарха Кіріла, були задані львів’янами. Священник УПЦ (МП) уникав відповіді, але нарешті зізнався, що це сталося торік.

    Львів’яни зауважили, що собор в Феофанії, де УПЦ МП дозволила не поминати Кіріла відбувся у травні 2022 року, на четвертий місяць повномасштабної війни. Священник УПЦ (МП) не заперечив цього факту.

    Нагадаємо, у Львові в колишньому храмі УПЦ (МП) вперше провела службу ПЦУ. Також у Дніпрі священник УПЦ (МП) розбещував власних неповнолітніх доньок.

    Найсвіжіше

    Популярне