Понеділок, 29 Квітня, 2024
Бiльше

    На Херсонщині обмежили проведення Богослужінь на Великдень

    Рада оборони Херсонської області заборонила відвідування кладовищ і місць поховань, а також проведення Богослужінь у церквах у період комендантської години під час Великодніх свят.

    Про це заявив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін за результатами другого засідання Ради оборони Херсонської області, передає Укрінформ.

    «Рада прийняла рішення про заборону відвідування кладовищ та місць поховань, а також – про заборону проведення Богослужінь у церквах у період комендантської години та скупчення населення під час Великодніх свят. Перше рішення обумовлене мінною небезпекою. Друге – підступним ворогом, який може скористатися скупченням людей і завдати удару з авіації чи важкої артилерії», – сказав він.

    Окремо Прокудін поінформував щодо продажу алкоголю, що було прийнято рішення продовжити термін дії дозволу на це ще на місяць.

    «Тобто, до 15 травня в області алкоголь продаватиметься з 10-ї до 15-ї. Знову ж таки, спостерігаємо за динамікою злочинності. Поки у нас є всі причини продовжити дію торгівлі», – заявив голова Херсонської ОВА.

    Найсвіжіше

    Популярне