П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Скандальний екс-намісник Лаври Павло під час обшуків носив шарф Louis Vuitton і годинник за 36 тис. євро

    1 квітня СБУ провела обшуки й вручила підозру скандальному екснаміснику Києво-Печерської Лаври митрополиту Павлу (Лебедю).

    На фото, оприлюднених пресслужбою СБУ, видно, що на зустріч із силовиками митрополит Павло вийшов у шарфі з логотипом дорогого французького бренду Louis Vuitton.

    Схожий шарф на сайті бренду коштує 395 євро (майже 16 тисяч гривень), передає видання “НВ“.

    Фото: Скриншот з сайту Louis Vuitton

    На інших фото з-під Лаври у Павла на руці також помітили годинник, що дуже схожий на модель елітного швейцарського бренду Patek Philippe. На сайті бренду ціна годинника не вказується, але його можна знайти в інтернеті за 36 тисяч євро.

    Фото: NEXTA Live / Telegram

    Також у мережі звертають увагу, що розмовляв Павло по останньому iPhone 14.

    Під час обшуків у будинку митрополита Павла СБУ також виявила кілька предметів розкоші.

    Сьогодні СБУ повідомила про підозру митрополиту УПЦ (МП) Павлу (Лебідю) за двома статтями ККУ: розпалювання міжрелігійної ворожнечі (с. 161 ККУ) та поширення матеріалів, які виправдовують російську агресію (ст. 436-2 ККУ).  Спецслужба оприлюднила розмови Лебедя, де він радів окупації. Сьогодні суд також погодив примусовий привід митрополита Павла на засідання суду. Митрополит Павло радів окупації Херсону, та називав вторгнення РФ, «війною Америки і росії до останнього українця». Також він називав тероборону «ублюдками» і тримав зв’язок із Москвою. Павло закликав молитись за московського патріарха Кіріла і прокляв президента України.

    Найсвіжіше

    Популярне