Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    “Обличчя російського православ’я”: чоловік в рясі з іконою побив ногами жінку (відео)

    Російські священники часто потрапляють у скандали у зв’язку зі своєю жорстокістю та кровожерливістю. Як от священник РПЦ, який закликає вбивати українців. Так, у росії розгорівся скандал зі “священником-жебраком”.

    Як повідомляють місцеві Telegram-канали, чоловік із бородою та іконою стояв біля свого “насидженого місця” в районі станції метро Марксистська у москві. Біля нього торгувала квітами пенсіонерка.

    В один день бабуся вирішила дещо змінити місце та стати біля “священника”, що збирав милостиню. Останньому не сподобалося, що конкурентка так наблизилася до його точки, тому він з іконою в руках ударив бабусю ногою.

    Як відзначають у повідомленні, жінка виявилася гуманнішою – швидку та поліцію вона викликати відмовилася. Відеоролик поширюють мережею. До прикладу, ним поділилися на сторінці російського ув’язненого опозиціонера Андрія Пивоварова.

    “У Москві чоловік у рясі і з іконою штовхнув літню жінку. Священикові не сподобалося, що жінка продавала квіти у тому місці, де він просив милостиню. Духовні скріпи та традиційні цінності в одному кадрі”, — йдеться у повідомленні.

    Під різними дописами у коментарях відзначають, що православна церква забороняє священнослужителям збирати милостиню. Швидше за все це просто одягнений у рясу жебрак. Однак люди зазначають, що ситуація підходить під визначення: “обличчя російського православ’я”.

    Скриншот
    Скриншот
    Скриншот
    Скриншот
    Скриншот

    Найсвіжіше

    Популярне