Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ зустрівся з представниками міжнародної благодійної фундації, освітніх установ та Українського Біблійного товариства

    До резиденції Предстоятеля автокефальної Української Православної Церкви 22 березня 2023 року завітали виконавчий директор міжнародної благодійної організації The Outreach Foundation д-р Марк Міллер (Пресвітеріанська Церква США), представник фундації д-р Томас Бун (Пресвітеріанська Церква США), генерал збройних сил США у відставці Віктор Петренко, президент College of Theology and Social Sciences д-р Пітер Новак (Варшава, Польща), голова Українського Біблійного товариства Григорій Комендант, його заступник Анатолій Райчинець та ректор Української євангельської богословської семінарії Іван Русин.

    Блаженнійший Митрополит Епіфаній обговорив з гостями підтримку нашої держави з боку світового співтовариства, зокрема через гуманітарні проєкти, а також поширення у світі правди про Україну і триваючу російську агресію, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    «Україна зараз неабияк потребує допомоги у різноманітних галузях. Тож ми дякуємо за вже зроблене для нас і просимо про подальшу підтримку. З допомогою Божою та підтримкою усіх людей доброї волі ми зможемо захистити правду та досягнути справедливого миру», – зазначив Його Блаженство.

    Також під час зустрічі йшлося про релігійну ситуацію в нашій державі, яку кремлівська влада все ще намагається використовувати у своїх загарбницьких інтересах.

    Найсвіжіше

    Популярне