Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Семінаристи УПЦ США організували благодійний обід із збором коштів для потребуючих в Україні

    5 березня, не на футбольному полі, проте на сходинках Української Православної Церкви – Меморіалу св. Андрія Первозванного в Духовному Осередку УПЦ США, семінаристи Свято-Софіївської семінарії, провели подію – неділю Souper Bowl, повідомляє сайт семінарії.

    Після Божественної Літургії п’ять різних супів чекали на парафіян і гостей. Незважаючи на те, що семінаристи безкоштовно роздали супи, вірні люб’язно поділилися своєю вдячністю та підтримкою, пропонуючи пожертви, які підуть на допомогу Україні, а також на майбутні проекти семінарії.

    Протягом підготовчого періоду до Великого посту ми чули зі слів Святого Письма, до чого ми покликані і про те що саме є показником того що виділяє нас як справжніх християн. Наш Господь закликає нас дбати про ближнього, створеного за Його образом, і допомагати йому.

    У неділю, 5 березня, семінаристи щедро нагодували голодних і спраглих, а тепер, з Божої ласки, зможуть і надалі ділитися Світлом Христовим зі стражденними в Україні. Семінаристи Святої Софії вдячні за вилив любові та підтримку віруючих, під час цієї події.

    Продовжуючи шлях Великого посту, давайте працювати разом, як єдине тіло Христове, ділячись Його любов’ю та світлом з людьми в наших громадах, та усьому світі.

    Найсвіжіше

    Популярне